Cursussen & e-learning


e-learning & Skillslab

Als zelfstandig zorgverlener in de zorg is het soms lastig om up-to-date te blijven. Speciaal daarvoor biedt Attenza het Verpleegtechnisch Handelingenpakket aan.

Je blijft bevoegd en bekwaam voor de volgende handelingen met dit pakket:

  • Katheterisatie man & vrouw (ook een suprapubische katheter) 
  • Medicatie
  • Injecteren
  • Sondevoeding
  • Wondzorg
  • Drainzorg
  • Stomazorg

We bieden je een e-learning (theorie) aan en aftoetsen in de praktijk bij ons op kantoor (Barendrecht) in het Skillslab.

Hoe gaat het te werk?
Zodra je het Handelingenpakket besteld hebt, krijg je binnen enkele dagen een uitnodiging om de e-learning te volgen. Je hebt dan 30 dagen de tijd om deze e-learning te volgen. Bij succesvol behalen van de theorie, kun je contact opnemen met de zorgcoördinatoren om een afspraak te maken voor het skillslab. Bij het succesvol halen van het theorie-en praktijkgedeelte ontvang je een certificaat en ben je weer helemaal up-to-date!

Waar?
De e-learning kun je gewoon thuis doen. Het aftoetsen gebeurt op het kantoor van Attenza:
Zuideinde 69
2991 LJ Barendrecht

Wanneer?
Je kunt de e-learning volgen wanneer je wilt. Het aftoetsen kan op afspraak bij ons op kantoor.

Maak hiervoor een afspraak met Kâmil, Lisa of Vivian via 08870097050 of zorg@attenza.nl.


Cursussen

Attenza organiseert een breed scala aan cursussen om zorgverleners zo goed mogelijk voor te bereiden op – en op de hoogte te houden van – ontwikkelingen binnen de palliatief terminale thuiszorg.

Zorgverleners die nog geen scholing in de palliatieve zorg hebben gevolgd kunnen hierin een uitgebreide training volgen waarin de belangrijkste onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg worden doorgenomen, ter verdieping op de dagelijkse beroepspraktijk. Ben je als ZZP’er ingeschreven bij Attenza? Dan betaal je voor deze cursus 110,- euro in plaats van 150,- euro. Klik op de knop voor meer informatie over deze cursus.

Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
Duur: 7 uur (+ 1 uur geheel verzorgde lunch)
Docent: Lisanne Huiberts
Doelgroep: verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3, 4 en 5
Personen: 10 tot 18
Data: verschillende data beschikbaar

Hiernaast organiseert Attenza verschillende cursussen over onderwerpen waarover wij merken dat er vraag naar is binnen de poel zorgverleners die via ons werkt. Dit zijn vaak onderwerpen die tijdens opleidingen weinig aandacht krijgen maar specifiek voor de palliatief terminale thuiszorg wel van toepassing zijn. Je kan dan denken aan onderwerpen zoals Effectief communiceren, MIC-meldingen, Zorgpad Stervensfase en Palliatieve zorg bij andere culturen. Klik op de knop voor het overzicht van aankomende cursussen.

Waar? Deze cursussen vinden plaats op het kantoor van Attenza:
Zuideinde 69
2991 LJ Barendrecht