Cursussen & eLearning


eLearning & Skillslab

Als zelfstandig zorgverlener in de zorg is het soms lastig om up-to-date te blijven. Speciaal daarvoor biedt Attenza het Handelingenpakket VIG3 aan.

Wat houdt het pakket in?
Je blijft bevoegd en bekwaam voor de volgende handelingen met dit pakket:

  • Katheterisatie man & vrouw
  • Medicatie
  • Injecteren

We bieden je een eLearning (theorie) aan en aftoetsen in de praktijk bij ons op kantoor (Barendrecht) in het Skillslab.

Hoe gaat het te werk?
Zodra je het Handelingenpakket VIG3 besteld hebt, krijg je binnen enkele dagen een uitnodiging van de afdeling recruitment om de eLearning te volgen. Je hebt dan 30 dagen de tijd om deze eLearning te volgen. Bij succesvol behalen van de theorie, kun je contact opnemen met Kâmil om een afspraak te maken voor het skillslab. Bij het succesvol halen van het theorie-en praktijkgedeelte ontvang je een certificaat en ben je weer helemaal up-to-date!

Waar?
De eLearning kun je gewoon thuis doen. Het aftoetsen gebeurt op het kantoor van Attenza:
Zuideinde 69
2991 LJ Barendrecht

Wanneer?
Je kunt de eLearning volgen wanneer je wilt. Het aftoetsen kan op twee momenten in de week:

  • Maandag van 13.00 uur tot 16.00 uur
  • Vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur

Maak hiervoor een afspraak met Kâmil Çakirer via 0887009700 of zorg@attenza.nl.


Cursussen

Attenza organiseert een breed scala aan cursussen om zorgverleners zo goed mogelijk voor te bereiden op – en op de hoogte te houden van – ontwikkelingen binnen de palliatief terminale thuiszorg.

Zorgverleners die nog geen scholing in de palliatieve zorg hebben gevolgd kunnen hierin een uitgebreide training volgen waarin de belangrijkste onderwerpen op het gebied van palliatieve zorg worden doorgenomen, ter verdieping op de dagelijkse beroepspraktijk. Ben je als ZZP’er ingeschreven bij Attenza? Dan betaal je voor deze cursus 110,- euro in plaats van 150,- euro. Klik op de knop voor meer informatie over deze cursus.

Tijd: 9.00 tot 17.00 uur
Duur: 7 uur (+ 1 uur geheel verzorgde lunch)
Docent: Lisanne Huiberts
Doelgroep: verzorgenden en verpleegkundigen niveau 3, 4 en 5
Personen: 10 tot 18
Data: verschillende data beschikbaar in 2020

Hiernaast organiseert Attenza verschillende cursussen over onderwerpen waarover wij merken dat er vraag naar is binnen de poel zorgverleners die via ons werkt. Dit zijn vaak onderwerpen die tijdens opleidingen weinig aandacht krijgen maar specifiek voor de palliatief terminale thuiszorg wel van toepassing zijn. Je kan dan denken aan onderwerpen zoals Spiritueel Domein, ALS zorg, Zorgpad Stervensfase en Palliatieve zorg bij andere culturen. Klik op de knop voor het overzicht van aankomende cursussen.

Waar? Deze cursussen vinden plaats op het kantoor van Attenza:
Zuideinde 69
2991 LJ Barendrecht