De avondklok en werken voor Attenza

Vanaf 23 januari gaat de avondklok in i.v.m. het coronavirus. Vanaf 31 maart is de ingangstijd aangepast. Dit houdt in dat je tussen 22.00 en 4.30 uur binnen moet blijven.

Jij als zorgverlener levert cruciale zorg en maakt daarmee onderdeel uit van de uitzondering. Voor de zorgverleners die op dit moment actief werkzaam zijn voor Attenza hebben wij een werkgeversverklaring opgesteld.

Hoe werkt het?

• De Werkgeversverklaring Avondklok hebben wij ingevuld. Die hoef je alleen te downloaden en op je telefoon te laten zien.
  • De Eigen verklaring Avondklok moet je zelf invullen. Dit kan op een computer of op papier als je ‘m uitprint.
  • Als je de Werkgeversverklaring Avondklok laat zien, moet dit altijd samen met de Attenza App. Hierin kun je laten dat je die avond een dienst hebt. Wil je weten hoe? Lees: Hoe kan ik mijn rooster inzien?

Download de volgende documenten en de app:

Zorg dat je altijd de volgende zaken bij je hebt:

1. Download Werkgeversverklaring Avondklok van Attenza
  2. Download Eigen verklaring Avondklok van de Rijksoverheid
  3. Download de Attenza App: Android of iOS