Hoe geef ik mijn beschikbaarheid door voor morgen?

Stap 1: Open de app.

Stap 2: Ga via het menu-item Meer naar Beschikbaarheid morgen. Je krijgt het onderstaand scherm (2e screenshot) te zien. Tik op de knop Ik ben morgen beschikbaar.

Stap 3:  Vervolgens kun je aangeven voor wat voor type diensten jij beschikbaar bent. Kies in ieder geval één type. Tik op Beschikbaarheid doorgeven. Je hoeft verder niets meer te doen.

Stap 4: Ben je toch niet beschikbaar morgen? Je hebt tot middernacht om te tikken op Ik ben morgen niet meer beschikbaar.