Hoe kan ik diensten aannemen in de app?

Stap 1: Open de app.

Stap 2: Ga via het menu naar Cliënten. Je krijgt onderstaand scherm te zien.

Stap 2: Tik op een cliënt en je krijgt cliëntinformatie te zien zoals in onderstaande afbeelding.

Stap 3: Tik bovenin op Diensten om alle diensten van de cliënt te zien.

Stap 4: Tik op een open dienst die je graag wilt werken. Je krijgt vervolgens de optie om de dienst aan te nemen. Tik hiervoor op Dienst aannemen.

Stap 5: Ben je toch niet in de gelegenheid om een dienst te werken? Deze kun je tot 7 dagen van tevoren teruggeven via de app. Tik op de desbetreffende dienst die je niet kunt en tik op Dienst teruggeven aan het team.

De knop Dienst teruggeven aan team is zichtbaar tot zeven dagen van tevoren.
De knop Bel Attenza komt beschikbaar op het moment dat de dienst in de komende zeven dagen plaatsvindt.

Let op: Overleg altijd met je teamleden en/of de zorgcoördinatoren voordat je een dienst teruggeeft.