Hoe maak ik een nieuwe zorgvraag aan?

Stap 1: Ga naar het webportaal van Attenza.

Stap 2: Klik rechtsboven op ‘Maak een nieuwe zorgvraag aan’.

Stap 3: Je kunt nu een nieuwe zorgvraag aanmaken.

Wat vul je bij elk veld in?

• Selecteer niveau: niveau 3.
  • Startdatum: vul de gewenste startdatum in.
  • Selecteer type dienst: kies de gevraagde dienst aan: nachtzorg of 24-uurszorg.
    • Bij een dag-/nachtdienst: Begin- en eindtijd: vraag wat de verwijzer wil (minimaal 8 uur aangesloten).
    • Bij een 24-uursdienst: Wisseltijd: zet deze op 11.00 uur en Verwachting op Rustige nacht.
  • Rook de cliënt?: Ja of nee
  • Heeft de cliënt huisdieren?: Ja of nee, en bij ja vul dan in welke en hoeveel dieren.
  • Locatie: vul hier de woonplaats (in Rotterdam ook de stadsdeel, bijv. Rotterdam-Feyenoord) in van de cliënt.
  • Aanvullende informatie: vul hier kort een beschrijving in, vermeld:
    • Man/vrouw
    • Aandoening/diagnose
    • Verpleegtechnische handelingen
    • Wanneer bekend: wel of geen partner

Voorbeeld tekst: Pall. man, uitgezaaid osteosarcoom. CAD, O2, INJ morfine en dormicum via vlindernaald. Partner aanwezig.

• Standaardtarieven voor deze zorg: deze worden automatisch ingevuld aan de hand van het type dienst.
  • Notificatie naar de zorgverleners: Laat dit vakje on-aangevinkt zodat de zorgvraag uitgezet wordt in de Attenza App en zorgverleners hier een notificatie van ontvangen.

Let op: in de Attenza app worden geen persoonsgegevens gezet.

Stap 4: Klik rechtsboven op de knop ‘Opslaan’ en de zorgvraag wordt aangemaakt en uitgezet!