Hoe maak ik gebruik van het Zorgpad Stervensfase in de Attenza App?

De stervensfase is ingegaan en daarmee ook de start van het Zorgpad Stervensfase. In dit artikel leggen we uit hoe je met het online Zorgpad Stervensfase te werk gaat.

Heb je nog nooit met het Zorgpad Stervensfase gewerkt? Dan raden we je aan onze cursus over het belang en gebruik van het Zorgpad Stervensfase te volgen. Voor meer informatie over de cursus en cursusdata klik je hier. Het Zorgpad Stervensfase is zorgvuldig samengesteld om cliënt en familie optimaal te begeleiden in deze laatste fase. Het begint dan ook met het afnemen van een anamnese waarna er toegespitst op de situatie gerapporteerd kan worden.

In het filmpje hieronder leggen we uit hoe het online Zorgpad Stervensfase gebruikt dient te worden. Het zal te bereiken zijn via de ‘werkmodus’ van de Attenza App. Deze modus krijg je enkel in de periode van twee uur voorafgaand aan je dienst tot twee uur na afloop te zien.