Hoe meld ik een cliënt uit zorg?

Stap 1: Ga naar het webportaal van Attenza.

Stap 2: Ga naar Cliënten via het menu aan de linkerzijde.

Stap 3: Kies vervolgens de betreffende cliënt, je krijgt onderstaand scherm te zien.

Stap 4: Klik vervolgens op de knop Zorg stoppen uit het overzicht ‘Acties’ aan de rechterzijde. Je kunt de uit zorg datum en -tijd invullen. Let op: datum en tijd zijn belangrijk want dit heeft te maken met de facturering. Vervolgens vul je ook de reden van het stoppen van de zorg in met eventueel aanvullende informatie.

Niet zeker wat er moet gebeuren? Bel de zorgcoördinator op 0887009799.

Stap 5: Klik rechtsboven op de knop Zorg stoppen.