Hoe meld ik een incident? (MIC-melding)

Klik op de onderstaande knop om een MIC-melding te plaatsen.

Gebruik dit formulier alleen voor het beschrijven van een ongeval waarbij een cliënt lichamelijk letsel heeft opgelopen of op had kunnen lopen (dus ook als een cliënt na een val zonder kleerscheuren opstaat).

Download de volgende brochure voor meer informatie over MIC-meldingen.

Attenza organiseert regelmatig cursussen over MIC-meldingen. Klik op de volgende knop voor ons actuele cursus aanbod.