Hoe rapporteer ik in deze zorg?

Klik hieronder op de verschillende rapportagemethoden voor een uitgebreide uitleg.

24-uurszorg:

USD + Dagelijkse rapportage – Attenza App

Voordat de stervensfase ingaat maken we bij Attenza gebruik van het Utrecht Symptoom Dagboek (USD) om de doelen vast te stellen waarop gerapporteerd dient te worden. Dit USD zal gedurende deze periode elke drie dagen afgenomen worden. Aan de hand van de vastgestelde doelen worden er in de werkmodus van de Attenza App dagelijkse rapportages aangemaakt die zorgverleners kunnen invullen. Klik hier voor meer informatie.

Zorgpad Stervensfase – Attenza App

Zodra de stervensfase is ingegaan tijdens een 24-uurszorg stap je over op het Zorgpad Stervensfase in de Attenza App. Aan de hand van de doelen zoals vastgesteld in het Zorgpad Stervensfase wordt er driemaal daags rapportagebladen aangemaakt die zorgverleners kunnen invullen. Klik hier voor meer informatie.

Nachtzorg:

Dagelijkse rapportage – Attenza App

Tijdens een nachtzorg rapporteer je in de werkmodus van de Attenza App. Je maakt hiervoor gebruik van het Zorgpad Stervensfase. Klik hier voor meer informatie.