Hoe rapporteer ik in deze zorg?

Klik hieronder op de verschillende rapportagemethoden voor een uitgebreide uitleg.

Tablet

Tijdens een 24-uurszorg waarbij de stervensfase nog niet is ingegaan rapporteer je op een tablet van Attenza. Deze zal naar de cliënt thuis toegestuurd worden. Klik hier voor meer informatie.

Zorgpad Stervensfase – Attenza App

Zodra de stervensfase is ingegaan tijdens een 24-uurszorg stap je over op het Zorgpad Stervensfase in de Attenza App. Klik hier voor meer informatie.

Rapportagebladen + foto’s via Attenza App

Tijdens een nachtzorg rapporteer je op de rapportagebladen van de verwijzer. Deze zullen door de verwijzer klaargelegd worden. Via de Attenza App kan je vervolgens foto’s van de rapportagebladen maken om de rapportage direct met onze zorgcoördinatoren te delen. Klik hier voor meer informatie.

Nedap

Tijdens een nachtzorg van Leliezorggroep word je gevraagd om middels Nedap te rapporteren. Hier zal Leliezorggroep je van op de hoogte stellen. Zij nodigen je uit voor Nedap en bieden uitleg.