Hoe rapporteer ik tijdens een 24-uurszorg op de tablet?

Bij Attenza werken we met digitale zorgdossiers op tablets die we naar de cliënt thuis sturen. Het doel van de digitale zorgdossiers is het waarborgen van de continuïteit van de zorg.

Op de tablet vind je het Electronisch Client Dossier (ECD), het zorgplan en de mogelijkheid tot rapporteren aan de hand van het gepersonaliseerde zorgplan.

Zie hier een virtuele uitleg over ‘Werken met tablets’.

Zodra de stervensfase begint (verwachting is dat de cliënt binnen 72 uur overlijdt), dan ga je over op het Zorgpad Stervensfase in de app.

Lees meer: Hoe maak ik gebruik van het Zorgpad Stervensfase in de Attenza App?

Na afloop van de zorg word je gevraagd de tablet retour te sturen naar Attenza.

Lees meer: Hoe stuur ik de tablet retour?