Hoe rapporteer ik tijdens een nachtzorg?

Tijdens deze nachtzorg zal je rapporteren op de rapportagebladen die verstrekt zullen worden door de verwijzer. Deze zijn veelal al aanwezig bij de cliënt thuis voor de eerste dienst begint. Zijn er nog geen rapportagebladen aanwezig? Geef dit dan door aan de zorgcoördinator van Attenza en rapporteer tot die tijd op papier.

De rapportagebladen zullen na afloop van de zorg verwerkt worden door de verwijzer. Attenza ziet echter, tijdens de zorg, ook graag in wat er op dagelijkse basis plaatsvindt. We vragen je daarom om via de ‘werkmodus’ van de Attenza App alle rapportages te fotograferen en te documenteren. Op deze manier kan de zorgcoördinator van Attenza het dossier te allen tijde inzien. Ook creëer je zo een overzichtelijk dossier voor je collega-zorgverleners uit het team.

In de werkmodus van de Attenza App kan je onder het kopje ‘Overige communicatie’ allerlei rapportages fotograferen en opslaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld medicatielijsten, dagelijkse rapportages, berichten voor je collega zorgverleners en intakeformulieren.

Het dossier van de cliënt is enkel in te zien vanaf 2 uur voorafgaand aan je dienst tot 2 uur na afloop van je dienst. Heb je op dit moment geen dienst of cliënt bij Attenza? Dan zal je de knop tot de werkmodus dus ook niet te zien krijgen.

Benieuwd naar hoe de Werkmodus in de Attenza App werkt? Zie het onderstaande filmpje ter uitleg.