Hoe rapporteer ik tijdens een zorg van Attenza?

Bij Attenza werken we met digitale zorgdossiers op tablets die we naar de cliënt thuis sturen. Het doel van de digitale zorgdossiers is het waarborgen van de continuïteit van de zorg.

Op de tablet vind je het Electronisch Client Dossier (ECD), het zorgplan en de mogelijkheid tot rapporteren aan de hand van het gepersonaliseerde zorgplan.

Zie hier een virtuele uitleg over ‘Werken met tablets’.

Bij zorgen die Attenza in onderaanneming uitvoert rapporteren wij op de wijze van de hoofdaannemer. Dit is in veel gevallen op papieren rapportagebladen. In deze specifieke gevallen zal de kwaliteitsverpleegkundige dit met je doornemen.