Hoe werkt de beroepscode V&V app?

Voor verpleegkundigen en verzorgenden is het belangrijk om snel en gemakkelijk inzicht te hebben in de Nationale Beroepscode Verpleegkundigen en Verzorgenden. Klik op de knop hieronder voor een .pdf-versie van de beroepscode.

De Beroepscode V&V is sinds kort ook beschikbaar als een handige app. Je kunt deze app gratis downloaden via de App Store voor IOS-apparaten en via de Google Play Store voor Andriod-apparaten.

Zie https://www.venvn.nl/thema-s/beroepscode/ voor meer informatie over het downloaden van de Beroepscode V&V app en het gebruik ervan.