Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Om in te loggen in de Attenza App moet je jouw e-mailadres en wachtwoord invullen. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Dan kan je via de optie Wachtwoord vergeten? opnieuw een wachtwoord aanvragen.

Stap 1: Open de Attenza App en tik op de knop Inloggen.

Stap 2: Tik op de knop Wachtwoord vergeten?.

Stap 3: Vul je e-mailadres in en druk op de knop Stuur verificatiecode.

Stap 4: Je ontvangt de onderstaande e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten.

Stap 5: Vul de verficaticode in op het volgende scherm in de Attenza App, kies een nieuw wachtwoord en klik op Reset wachtwoord.

Stap 7: Je hebt nu je wachtwoord opnieuw ingesteld. Je kunt nu met jouw gebruikersnaam (e-mailadres) en nieuwe wachtwoord inloggen.